Cocreatie & workshops

Van snelle switch tot langdurig veranderingstraject… Innoveren leer je vooral al doende. Met behulp van snelle design thinking technieken & korte sprints op maat van jouw organisatie, gaan we samen met jouw team aan de slag. 

Samen scannen we de markt en context van jouw merk, op zoek naar nieuwe inzichten. We brengen zowel opportuniteiten als drempels in kaart. Onderweg focussen we ons altijd op de gebruiker van jouw product of dienst.
We bedenken nieuwe mogelijkheden tijdens verschillende brainstormsessies en selecteren enkele concepten uit die we ruw prototyperen en in kleine gebruikersgroepjes testen. Dat doen we net zolang tot het eindresultaat helemaal goed zit. Met oog voor sociale waardecreatie en positieve impact.

Mijn bouwstenen

– Onderzoek & inzichten: Probleemverkenning, marktanalyse en trendonderzoek

– Brainstorms, prototypering & testing: service design technieken & design sprints

– Next steps: Customer journeys & acquisition frameworks

– Impactbegeleiding & -meting: in samenwerking met De Sociale Innovatiefabriek

 

Met behulp van eigen methodiek, gebaseerd op 4 herdachte marketing P’s: People, Purpose, Participation en Path-making. We werken resultaatsgedreven, maar hebben onderweg voldoende oog voor het mensgerichte. Denk maar aan het bevorderen van de betrokkenheid of het eigenaarschap van jouw teamleden.

Sterk netwerk & certificaten

Samen sterker, sneller én slimmer. Jouw organisatie snoept mee van de kennis en methodieken die ik me eigen maakte via volgende internationale cursussen en changemakersinitiatieven.

– Impactbegeleider & coach (De Sociale InnovatieFabriek)
– Design Kit: The Course for Human-Centered Design (Ideo)
– 
Design Kit: Human Centered Design: Prototyping (Ideo)
– Lean Startup Principles for Social Enterprises (+Acumen)
– Storytelling for Change (+Acumen)
– Emerging Leaders Fellowship Berlin (Unschool of Disruptive Design, NY)