TOEKOMST- & TRANSITIESTRATEGEN

CO-FOUNDER ELDERS

We zijn zo toekomst- en transitiestrategen die wervende verhalen en visies schrijven, die een regeneratieve wereld onweerstaanbaar maken.

Background Image

Situatie

We beleven een verbeeldingscrisis. We hebben aanlokkelijke visies nodig om meer mensen mee te krijgen. Wortels aan stokken. Maar hoe die visies er precies moeten uitzien, blijkt moeilijk. Wij kiezen bewust voor optimisme. Omdat hoop doet leven. En het voor pessimisme al te laat is.

Background Image

Uitdaging

We kunnen ons een florerende, rechtvaardige toekomst soms moeilijk voorstellen. Omdat die te abstract, theoretisch of onhaalbaar lijkt. Precies die verbeeldingscrisis willen we aanpakken. Met onze selectie van voorbeelden en verhalen willen we die toekomst tastbaar en persoonlijk maken. Voor onszelf en voor jou.

Background Image

Wij zijn ELDERS

Om regeneratie onweerstaanbaar te maken, schakelden we een ambitie hoger en lanceerden we ELDERS. Onze services variëren van keynotes van 30 minuten, tot workshops, trainingen en jarenlange samenwerkingen met iedereen die toewerkt naar een duurzame en regeneratieve wereld.