REPORTAGES & INTERVIEWS

Compagnon de route.

The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes.
Als journaliste & reisreporter schrijf ik me met plezier een weg naar jouw eindbestemming.
Van korte citytrip of microavontuur tot diepgaand dubbelinterview of trendrapport. En route!

Background Image

 Hello, Goodbye!

Goodbye is een gloednieuw driemaandelijks magazine over vakantie en vrije tijd, met een pak reportages over leuke trips in binnen- en buitenland. Dichtbij én veraf.
Als jongste spring-in’t-veld van de redactie trek ik op klein of groots avontuur en test ik in elke editie een nieuwe citytripbestemming voor je uit. Van Rotterdam, Rijsel en Hasselt, via Maastricht tot Luik.

Background Image

June, travel & food magazine

June is het online travel & food magazine van foodie, schrijver & journalist Toni Deconinck. Het magazine combineert het beste van twee van de belangrijkste vrijetijdsbestedingen in België, Nederland en ver daarbuiten. Met ‘genieten’ als rode draad.

Een korte of lange vakantie, een citytrip, een verwenweekend. De gerechten en bereidingen die je er kunt eten. Wijntips, recht uit de regio? Tot uw dienst. June.be!

Background Image

 Vab Magazine

VAB Magazine is één van de drie grootste maandbladen en het grootste reis- en automagazine van België. Met een bereik van meer dan 500.000 lezers, waarvan 65% tussen de 30 en de 64 jaar oud is. De reisrubriek brengt praktische reportages, die bijzondere plekken dicht bij huis of verder weg belichten. Vergezeld van een fotograaf, stuurt VAB-Magazine me zo nu en dan de wijde wereld in. Te voet, met de kano, packraft, op twee of vier wielen.

Soortgelijk reportagewerk

Testrijder en reisreporter Motorrijder & BMW Magazine.
Wandelweg, magazine i.o.v. Toerisme Oost-Vlaanderen.
Imagomagazine Stad Antwerpen. Ghent City Guide i.o.v. BAQMaR.
Universiteit Gent, Informeel Oost-Vlaanderen, AVI magazine i.o.v. Magelaan.